Wat onze klanten zeggen over Legendary Sports

Door Dennis, 15-11-2015 9:04 PM

Het is voor ons natuurlijk erg makkelijk om te zeggen dat onze lessen fantastisch leuk en goed zijn. Maar belangrijker is: wat vinden onze klanten?

Voordat we ingaan op deze vraag, heel even wat achtergrondinformatie. Wij zijn nu bijna twee jaar bezig met Legendary Sports. In deze relatief korte periode zijn wij gegroeid naar 11 trainers, en daar zijn best trots op. Hieronder even een overzicht van onze trainers. Van links naar rechts:

 • Noah (Kickboksen groepstraining, zaktraining en padstraining)
 • Priscilla (Kickboksen voor kinderen en zaktraining)
 • Sanaa (Eigenaar en hoofdtrainer Kickboksen)
 • Nicole (Hoofdtrainer dansafdeling)
 • Sarah (Kickbokstrainer)
 • Yoni (Oefentherapeut)
 • Sherida (Eigenaar en trainer kinder kickboksen)
 • Dennis (Eigenaar en hoofdtrainer Bootcamp)
 • Remco (Bootcamp trainer)
 • Astrid (Running & Core trainer)
 • Yasmiin. (Bootcamp trainer)

Samen geven we flink wat uurtjes per week sport aan zowel volwassenen als kinderen. Mensen die sport leuk vinden en personen die wij soms flink moeten motiveren om bezig te zijn. Maar het belangrijkste, wij genieten ervan en doen dit vanuit onze passie. Voor ons is sport een belangrijk onderdeel van ons leven en wij brengen dat gevoel graag over aan onze leden.

En wat vinden onze klanten hiervan?

Een tijdje geleden hadden wij een Groupon actie. Hieruit kwamen leuke en positieve reacties. In totaal hebben 30 personen de moeite genomen om een reactie achter te laten. 97% hiervan was positief.

De reacties laten precies zien wat wij erg belangrijk vinden: Een persoonlijk contact, betrokkenheid bij de persoonlijke doelen en kwaliteit in onze lessen.

De eerste reactie op een door ons uitgestuurd enquete

Recent hebben wij wat vragen opgestuurd naar enkele van onze leden. De eerste die wij hier laten zien is die van Liane Cornelissen. Er volgen er binnenkort nog meer. Liane, enorm bedankt dat je de tijd hebt genomen om mee te doen met deze enquete en nog meer voor je inspirerende antwoorden. Wij zijn ervan overtuigd dat jij hiermee een voorbeeld zal zijn voor iedereen die twijfels heeft of Bootcamp iets voor hem/haar is!

Wat was de reden/aanleiding dat je bent begonnen met de Bootcamp?

Liane: Ik ben een echte langeafstandloper waardoor het voor mij een uitdaging (lees: pijnlijk) is om interval- en krachttrainingen te doen. Dat ligt simpelweg buiten mijn comfortzone. Omdat zulke trainingen wel ontzettend belangrijk zijn om sterker, stabieler en sneller te worden en ik absoluut niet graag binnen in de sportschool ben was ik op zoek naar een leuke outdoor training. Bootcamp is voor mij de ultieme combinatie van sporten op een speelse en afwisselende manier waarbij je lekker buiten bent na een dag op kantoor met een leuke gemotiveerde groep mensen die elk hun eigen doelen hebben en elkaar zo weer inspireren.

Had je een specifiek doel in gedachten?

Liane: Ik wilde graag sterker worden en mijn eigen looptrainingen afwisselen met intervaltrainingen van de Bootcamp zodat ik nog beter en sneller kan worden met hardlopen en door de afwisseling blessurevrij kan blijven.

Nu terugkijken op dat doel, kan je zeggen dat je dit doel hebt weten te behalen? Zo ja of nee, waarom wel/niet?

Liane: Ik heb mijn doel absoluut weten te behalen. Door de Bootcamps heb ik me goed kunnen voorbereiden op een aantal trailruns die ik dit jaar heb gelopen. Mijn kracht is enorm toegenomen (die push-ups en planking doen zeer maar werken oh zo goed!) waardoor ik nu zelfs het vertrouwen heb gekregen om me in te schrijven voor mijn eerste trailrun in de bergen van Zwitserland!

Wat vond jij het meest pittige of uitdagende?

Liane: Het meest uitdagende is de deur uitgaan, soms met weer en wind, voor de Bootcamp. In de zomer zijn die wijntjes in het park zo verleidelijk en in de winter is de regen, wind en kou een pittig obstakel. Maar het is het uiteindelijk altijd waard: tijdens de Bootcamp is die regen of wind eigenlijk helemaal niet zo erg en je krijgt er superveel energie voor terug.

Wat vind je het meest leuke en/of positieve aan onze lessen?

Liane: Wat ik zo ontzettend leuk vind is dat de Bootcamps altijd heel afwisselend zijn en dus niet gaan vervelen. Ik vind het daarnaast tof dat je elkaar stimuleert, o.a. met buddyoefeningen, om steeds beter te worden en meer uit jezelf te halen. Na een paar Bootcamps merk je al dat de oefeningen je steeds makkelijker afgaan wat enorm motiveert.

Als je nu terugkijkt naar je eerste les, waar denk je dan aan? (zie je veel verbetering?)

Liane: De eerste Bootcamp vond ik erg spannend. Ik ben best fanatiek en competitief en was misschien wel een beetje bang dat ik met de oefeningen niet zo goed mee zou kunnen komen met de rest.  Omdat je alles op eigen niveau doet bleek die zorg helemaal niet nodig en blijk je veel meer te kunnen dan je denkt. Na de eerste keer had ik wel spierpijn op plekken waarvan ik niet wist dat je daar spierpijn kon hebben. Maar na een paar keer kon ik al een zwaardere variant of meer herhalingen doen van dezelfde oefening. Enorm leuk om te merken natuurlijk!

Zou je Legendary Sports aanbevelen aan vrienden of collega's? En waarom?

Liane: Ik zou Legendary Sports absoluut aanbevelen bij vrienden en collega's. De trainers van de Bootcamps zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer bij de lessen en besteden persoonlijke aandacht aan alle deelnemers en de doelen die zij willen bereiken. Ze hebben goede tips en stimuleren je om meer uit jezelf te halen.

Heb je nog tips of aanbevelingen aan anderen? (misschien iets persoonlijks, een drempel die je hebt overwonnen?)

Liane: Wees niet bang om (weer) te beginnen met sporten, op welk niveau je ook zit. Een Bootcamples is geen wedstrijd tegen anderen maar een persoonlijke uitdaging die je aangaat. En van dat vieze weer moet je je niks aantrekken. Eigenlijk is Bootcamp een supergoed middel tegen een winterdipje. Je krijgt er zoveel energie van! En door weer en wind buiten sporten maakt je nog meer een bikkel!

 


Overig nieuws

Schrijf je in voor onze trainingen

Bootcampen voor het Rode Kruis

6de editie van de Legendary Heroes 10k Run

Run2Day Bootcamp - gratis try-out

Ruil je schoenen in voor het goede doel - en ontvang korting

Aanbieding - 10 Lessen Bootcamp voor maar 30 euro

Vanaf 2016 ook Bootcamp training in het Oosterpark

Geef een sportief cadeau deze kerst

Interview met een Powerfoodie

Interview met een Dutch Mud Men

De ervaring van Malou en Amber - Legends werden Vikingen

Excuses do not burn calories

Tracteer jezelf op een sportief cadeau met korting

Voorkom een winterdip door te blijven sporten

Heb jij de inschrijving voor de dam tot damloop gemist

Bootcamp in het Flevopark

5de editie van de Legendary Heroes 10k Run

Legendary Buddy weken - trainen met een flinke korting

Bootcamp try out - geef jezelf op voor een gratis proefles

Nu ook Bootcamp training in het Flevopark - gratis proefles

Nieuwe Bootcamp trainer - Yasmiin Omar

Trainen voor de Dam tot Damloop of de halve marathon

Circuit Training bij de Sloterplas

4de editie van de Legendary Heroes 10k Run

Legendary Heroes 10k Run

Zaterdag en Zondag Bootcamp in het Amsterdamse Bos

Running and Core Training

Bevrijdingsloop op 4 mei

Hardlopen - lekker fit de zomer in

Gratis proefles

Goede voornemens Bootcamp actie

Sport en doorzettingsvermogen - een lastige combinatie

Blauwe bessen versnellen herstel spieren

Speciale Bootcamp aanbieding voor de koude maanden

Reserveer nu online

Legendary Heroes 10k Run

Afvallen door meer te bewegen is een leugen

Burpees - De oefening we all love to hate

Legends worden Vikingen bij de Strong Viking Obstacle Run

Legendary Dirt Maniacs

Mythes over trainen en vet

Vochtverlies tijdens sport

Inschrijving gestart voor de Legendary Urbanathlon

Legendary Healthy Kids

Gratis sportlessen en advies - Open dag in Amsterdam

Urbanathlon - schrijf je nu in

Mud Masters 2014