Over Legendary Sports

Over Legendary Sports

Bij Legendary Sports zijn we allemaal gek van sport. Onze boksers kom je daarom met regelmaat tegen bij boksgala's.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, daarom zetten wij ons ook in voor kinderen met overgewicht. We laten kinderen zien dat sporten leuk is en geven voorlichting aan de ouders. Hiervoor werken we samen met Gemeente Amsterdam en de Ricardo van Rhijn Foundation. Enom voldoeninggevend werk en ook heel erg leuk om te doen!

Ons belangrijkste doel: we willen onze passie voor sport overbrengen, of je nu jong bent, volwassen en gezond of dat je wat ouder bent met mogelijk een beperking. Als sport eenmaal onderdeel is geworden van jouw DNA, dan is onze missie geslaagd!

Het Legendary team bestaat uit fysiotherapeuten, dietistes, mental coaches en natuurlijk onze ervaren trainers. Wij zijn voornamelijk actief in Amsterdam, maar voor sommige lessen kom je ons ook in Almere en Den Haag tegen.

Healthy Kids

Samen werken naar een doel

Uit eigen ervaring weten we dat het helpt om een doel te stellen. Of het nu de eerste keer is dat je 5km gaat hardlopen, of dat je 5 kilo wilt afvallen.

Met regelmaat organiseren wij daarom speciale events waar jij jezelf voor kunt inschrijven. In 2015 organiseerden wij bijvoorbeeld een aantal keer een 10km Bootcamp run, een uitdaging waar je toch al snel 2 uur mee bezig bent. Klimmen, kruipen, springen, hardlopen en nog veel meer oefeningen, afgewisseld met hardlopen. Een flinke uitdaging, ook voor geoefende sporters!

Wij helpen je graag om jouw persoonlijke doel te bereiken. Deel je doel met ons, wij trainen met je mee!

 

Indoor & Outdoor voor alle leeftijden

Bij ons kun je terecht voor Kickboksen, Thaiboksen, Circuit training, High Intensity Interval Training, Hardloop Training en Zumba.

Vanaf een leeftijd van 6 jaar kan je al bij ons terecht voor de kinderlessen. Sommige lessen worden special voor 'ladies only' gegeven en er zijn ook speciale lessen voor ouderen.

Healthy Kids

Personal training of groepstraining

Wil je extra snel resultaat boeken? Dan kun je bij ons ook terecht voor een Personal Trainer. Wij maken een training voor jou op maat, gericht op het behalen van jouw doelstellingen.

Of train je liever samen met vriendinnen in een gesloten groep? Geen enkel probleem! Wij kunnen de locatie hiervoor verzorgen, maar dit mag je ook zelf doen.

Heb je interesse in wat meer persoonlijke aandacht? Neem dan even contact met ons op!

Business training

Leuk als sportief teamuitje of als je samen wilt trainen voor bijvoorbeeld de Dam tot Damloop. Meestal spreken we dan een 10-weeks traject af voor een vaste prijs. Zo weet je als bedrijf precies waar je aan toe bent.

Ook is het mogelijk om sport 'aan de deur' van jouw bedrijf aan te bieden. Bijvoorbeeld wekelijks een Business Bootcamp. Onze trainingen versterken de teambuilding en verminderen het ziekteverzuim van de medewerkers.

Trainen voor events

Heb je al eens meegedaan met de MudMasters? Of een Strong Viking Run? Dit zijn super leuke events om een keer aan mee te doen.

Of misschien een hardloop uitdaging zoal de Dam tot Damloop?

Wij kunnen je helpen om hiervoor te trainen. Sterker nog, wij lopen deze runs ook. We vinden het dus alleen maar extra leuk als jij met ons mee gaat lopen!