Meedoen met een gratis proefles?

Wil je een keer gratis onze lessen proberen? Geef jezelf dan op voor een gratis proefles.

Zorg dat je een doel hebt

Het is altijd goed om een doel te hebben. Dit helpt je te motiveren als je soms even moeite hebt om het vol te houden.

Vaak wordt er gedacht aan een doel om af te vallen, maar dit is niet altijd nodig. Regelmatig sporten is goed voor iedereen, ook voor personen die van nature minder moeite hebben met hun gewicht.

Deel je doel altijd met je trainer. Wij geven graag tips over hoe je dat doel kan bereiken.

Laat ook vrienden en collega's weten dat je sport

Het is belangrijk dat je iedereen laat weten dat je sport. Zo zorg je ervoor dat sport een belangrijk onderdeel wordt van je leven. Deel je ervaringen met vrienden en collega's. Ga een keer met hen mee sporten of vraag ze een keer met jou mee te doen.

Verwacht niet te snel resultaat

Zeker als je net begint is het goed om niet teveel resultaat te verwachten. Bij de eerste training zijn er altijd wel personen die sterker en sneller zijn dan jou. Je lichaam moet even wennen aan een nieuwe manier van sporten, dit heeft tijd nodig.

 

Proefles

Hoe geef je jezelf op?

Wil je jezelf opgeven voor een gratis proefles? Dan kun je via deze link een account aanmaken en meteen je eerste les boeken.

Voor alle andere trainingen kun je contact opnemen met info@legendarysports.nl. Geef dan aan met welke les je mee wilt doen en wanneer je de proefles zou willen volgen. Wij nemen dan snel contact met je op om je les te plannen.

Geschikt voor alle leeftijden

Al vanaf een leeftijd van 6 jaar kan je terecht bij Legendary Sports. Speciaal voor kinderen zijn er programma's waarmee wij ze leren dat sport leuk is.

Voor volwassenen zijn onze groepslessen geschikt voor alle niveau's. Ben je een beginner, dan zullen de eerste lessen pittig zijn. Hou rekening met spierpijn en probeer de eerste les niet meteen voluit te gaan.

Ben je gevorderd of je wilt iets harder dan de rest, dan dagen wij je elke keer weer uit om je grenzen te verleggen.

 

Proefles